05 / 05 / 2024

Abdurrahman Kurt kimdir

Abdurrahman Kurt kimdir

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ali Kurt kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Kurt oldu. Peki Ali Kurt kimdir? Ali Kurt daha önce hangi işlerde görev aldı?

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Oğuzhan Kurt kimdir?

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Abdurrahman Kuzu kimdir?

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Abdurrahman Çekim kimdir?

Mimar Abdurrahman Çekim kimdir? Abdurrahman Çekim, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Abdurrahman Çekim, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Abdurrahman Çekim...

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Abdurrahman Arıcı kimdir?

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı kimdir? Abdurrahman Arıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Arıcı, ne zamandan beri Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor?

Abdurrahman Akdemir kimdir?

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir kimdir? Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Akdemir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Akdemir...

Abdurrahman Kurt kimdir Haberi

Abdurrahman Kurt kimdir

Abdurrahman Kurt kimdir?

Abdurrahman Kurt, 27 Haziran 1968'de Diyarbakır'da doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Azize'dir.


Yüksek İnşaat Mühendisi; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.


Eyüp Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve İSKİ'de görev yaptı. Gönül Köprüsü Derneği Kurucu Başkanlığı yaptı. Diyarbakır Tarih, Kültür ve Turizm Derneği ile Diyarbakır Turizm Derneği Kurucu Üyeliklerinde bulundu.


23. Dönem'de Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyesi oldu.

Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca biliyor 


Kurt, evli ve 3 çocuk...