28 / 04 / 2024

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...



Haydar Kemal Kurt Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyes ve Bağımsız Üyedir. 1963 senesinde Isparta’da dünyaya gelen Haydar Kemal Kurt, 1984 senesinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra 1986 yılından 2007 yılına kadar serbest avukatlık yapmıştır. 2004-2007 seneleri arasında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Güngören Belediyesi’nde Meclis Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 

2007 yılında 23. Dönem Isparta Milletvekili olarak TBMM’ye girmiş ve Anayasa Komisyon Üyesi olarak çalışmalar yürütmüştür. 25 Mart 2022’de toplanan VakıfBank Olağan Genel Kurulu’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Haydar Kemal Kurt, evli ve üç çocuk babasıdır.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

VAKIFBANK HAKKINDA

1954 senesinde vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacı ile kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamaları ile Türkiye’nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonu ile hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biridir.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?


Geri Dön