27 / 04 / 2024

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...



Dilek Duman Şişecam Bağımsız Üyesidir. Dilek Duman, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1990 senesinde mezun olduktan sonra iş hayatına Promaks A.Ş’de yazılım uzmanı olarak başlamıştır. 

Daha sonra 1993 senesinde  atıldığı Interbank’ın yan kuruluşu Intertech’te yazılım uzmanı, takım liderliği, proje yöneticiliği ve danışmanlık rollerini üstlenerek görevlerde bulunmuştur.

Denizbank’ın 1997’deki kuruluşundan itibaren bankada Bilgi Teknolojilerinden sorumlu yönetici rolü ile görev alan Duman bankanın tüm teknik altyapısının kurulumunu üstlenmiştir. Dilek Duman, yıllar içinde şube ve banka satın almaları yanı sıra, Denizbank’ın Türkiye’nin beşinci özel bankası olması sürecinde CIO ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini de başarı ile yürütmüştür.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

2004 senesinde Denizbank iştiraki olan Intertech’in Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Duman, 2008-2021 yılları arasında COO rolüyle, Denizbank Bilgi Teknolojileri ve Destek Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak grubun Bankacılık Operasyonları, Bilgi Teknolojileri, CRM, Veri Analitiği, İletişim Merkezi, Organizasyon, Dağıtım Kanalları, Süreç Tasarımı, Şube Operasyon ve Gişelerinin yönetimi görevlerin de yer almıştır.

Dilek Duman, 2005 senesinde itibaren de Denizbank Grubu şirketlerinde 16 yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murahhas Üyelik pozisyonlarında yöneticilik yapmış, grubun yurt dışı iştiraki DenizBank AG’nin dijitalleşmesi projesini yönetmiştir. Sayın Duman, Ekim 2021 yılından bu yana System Optima Teknik Danışma Kurulu Üyesi, 2022 Şubat itibarıyla Ulusal Faktoring Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi görevlerini yürütmektedir. Öte yandan,  1 Nisan 2022 tarihinden itibaren de Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.’de Bağımsız Üye olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 


Geri Dön