07 / 05 / 2024

Abdurrahman Kuzu biyografi

Abdurrahman Kuzu biyografi

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Çanakkale Çan'da 41 proje tamamlandı!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan'ı a'dan z'ye Vitamin'e anlattı. Genç Başkan vaat edilen 41 projenin 41 'ini de yaptık, haklı gurur içerisindeyiz dedi.

Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. 7 milyon lira yatırımlı projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu,Temmuz'da hizmete sokmayı planlıyoruz" dedi.

Abdurrahman Kuzu kimdir?

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Kuzu Grup Spradon Vadi'de 3 bin 550 TL peşinatla 2+1!

Kuzu Grup Spradon Vadi'de yer alan daireler için yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor. Bu duruma göre projedeki 2 oda 1 salon dairelerin peşinatları 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Abdurrahman Tanrıkulu imzalı sandalyeler tasarımıyla dikkat çekiyor!

Abdurrahman Tanrıkulu koleksiyonunda yer alan sıra dışı sandalyelerle kendinizi bir masalın içinde hissedeceksiniz. Abdurrahman Tanrıkulu tasarımlarında canlı renklerin cazibesi sıra dışı tasarımlarla farklı bir kimliğe bürünüyor.

Kuzu Grup Spradon Vadi daire fiyatları!

Kuzu Grup Spradon Vadi daire fiyatları 244 bin liradan başlayarak değişiyor. Bahçeşehir'de yer alan 1.037 konutluk Spradon Vadi projesinde yaşam Ekim 2013 yılında başladı....

Atilla Kuzu kimdir?

Mimar Atilla Kuzu kimdir? Mimar Atilla Kuzu, hangi projelere imza attı? Atilla Kuzu, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Atilla Kuzu'nun biyografisi..

Abdurrahman Arıcı:Ayvacık turizme kazandırılmalı!

Abdurrahman Arıcı, doğa ve baraj gölü ile adeta saklı cennet görüntüsü sağlayan Ayvacık ilçesinin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Bakan Yardımcısı Arıcı, alternatif turizmin dünyada pastadan çok büyük pay aldığını vurguladı.

Kuzu Grup Spradon Vadi ödemeleri!

Konut fiyatlarının 244 bin liradan başlangıç gösterdiği Kuzu Grup Spradon Vadi ödemelerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Abdurrahman Tanrıkulu sandalyelerinde geometrik etki yaratıyor!

Genç tasarımcı olan Abdurrahman Tanrıkulu, şık ve de dinamik koleksiyonu ile, fark yaratmak isteyenlere ilham veriyor. Estetikle bütünleşen, sıra dışı çizgilerin armonisini yaşamaya ne dersiniz?

Abdurrahman Akdemir kimdir?

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir kimdir? Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Akdemir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Akdemir...

Kuzu Grup Spradon Vadi'de 334 bin TL'ye 2+1!

Kuzu Grup Spradon Vadi'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon düz ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Spradon Vadi'de 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 334 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kastamonu Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii restorasyonunda sona gelindi!

Tosya ilçesinde yaklaşık 400 senelik Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii, restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 131 bin TL bedelle restore edilen camide çalışmalar kısa sürede tamamlanacak...

Abdurrahman Kuzu biyografi Haberi

Abdurrahman Kuzu biyografi

Abdurrahman Kuzu kimdir?

28.11.1976’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çan’da tamamladı. 1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü ‘Şeref Öğrencisi’ derecesi ile bitirdi.2001 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında başladığı master programını ‘AB’ye Üye Ülkelerdeki Rehberlik Hizmetleri’ konulu teziyle tamamladı. Halen aynı üniversitede doktora programına devam etmektedir.


1999 yılında Çan'da Psikolojik Danışman olarak çalışma hayatına başlayan Abdurrahman KUZU, Çan Anadolu Lisesi Müdürü olarak çalışma hayatına devam etti. Dokuz yıllık meslek hayatı boyunca Milli Eğitim Bakanlığı'nın Öğretim Görevlisi olarak Türkiye'nin birçok ilinde kamu-özel kurum ve kuruluşlarında çeşitli meslek grubuna yönelik "Etkili İletişim ve Empati, Toplam Kalite Yönetimi, Halkla İlişkiler" konularında seminerler verdi.


Avrupa Birliği ile ilgili çalışmalar yaptı. 2007–2008 yıllarında Avrupa Birliği...