16 / 05 / 2024

Abeı Turkey şirketi iletişim

Abeı Turkey şirketi iletişim

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salıh Erumbakam Chalıl tarafından kuruldu.

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Abeı Turkey şirketi iletişim Haberi

Abeı Turkey şirketi iletişim

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi konusu:
a.Şirketin amacı her türlü yenilenebilir enerji kaynakları için her tür tesisin ve altyapının geliştirilmesi, kurulması,inşası, işletmeye alınması, işletilmesi, bakımının yapılması;bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli ruhsat, lisans ve izinlerin alınması, devredilmesi ve 3. Kişilerden iktisap edilmesi b.Yukarıda sayılan faaliyetleri gerçekleştiren şrketler ile sınai, ticari alanda kurulmuş ve benzeri sektörlerde faaliyetgösteren ve gösterecek, kurulmuş veya kurulacak her türlü şirket ve ortaklıklara gerek kuruluşlarında gereksesonradan iştirak etmek ve/veya anılan sektörlerde ve alanlarda işletmeler kurmak ve yenilenebilir enerji ürün ve/veya parakende alımı, satımı, dağıtımı, üretimi, ithali, ihracı, arıtımı, depolanması, nakliyesini yapmaktadır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi...