28 / 04 / 2024

Abis Makina İnşaat

Abis Makina İnşaat

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Yılmaz Kazi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Ümraniye, Nezih Towers'ta kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Terzi tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Ateş ve Halit Ateş ortaklığında kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edip Ertan Akyol tarafından kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Abis Makina İnşaat Haberi

Abis Makina İnşaat

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Yılmaz Kazi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT A-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. B-)Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri,...