08 / 05 / 2024

Abraaj Group satın alma

Abraaj Group satın alma

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı..

Carrefour, rakibi Makro'nun mağazalarını satın alıyor!

Carrefour Group, Brezilya'daki rakibi Makro'nun toplam 30 mağazasını 453 milyon dolara satın almak için anlaştığını açıkladı.

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Gülaylar Group, Buyaka AVM'yi satın almaya hazırlanıyor!

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti...

Midpoint, Abraaj Group’a satılıyor!

Dubai merkezli özel yatırım fonu Abraaj Group, Midpoint cafe-restoran zincirini 400 milyon toplam değer üzerinden satın almak üzere el sıkıştı. Satışa bahis hisse oranı ise henüz belli değil.

Yörsan, The Abraaj Group'a satıldı!

The Abraaj Group'tan yapılan açıklamada; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Yörük ailesi ile yapılan ortaklık sonucu, Yörsan'ın çoğunluk hissesini satın alma işleminin tamamlandığı duyuruldu...

Beğendik Marketler Zinciri, Real’i satın aldı!

Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real’i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real’in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.

Ortaköy ve Büyükçekmece'deki yurtlar Abraaj Group'a satıldı!

Serdar Bilgili'nin şirketinin geçen yıl yaptığı iki özel öğrenci yurdu Republika Academic Apartments'ın çoğunluk hissesi Dubai merkezli yatırım fonu Abraaj Group'a satıldı. Yurtlar Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alıyor...

Abraaj Group satın alma Haberi

Abraaj Group satın alma

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile girişim sermayesi şirketi The Abraaj Group ise yatak ve uyku ürünleri üreticisi BRN Yatak'ın azınlık hisselerini satın aldı. EBRD'den yapılan yazılı açıklamada, EBRD ve Abraaj'ın, grup bünyesindeki Anadolu Girişim Sermayesi Fonu aracılığıyla, şirkete ortak öz sermaye yatırımı yapacakları ifade edildi. Çinli şirketler Osmangazi Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış'ın yüzde 75'ini dolaylı yoldan 384.6 milyon dolara satın almak için anlaştı. Açıklamada hisselerin Dedeli Yatırım ve diğer hissedarlardan alınacağı belirtildi.


ANADOLU'YA ODAKLANDI 

Merkezi Kayseri'de bulunan BRN Yatak'a sağlanan finansman ile şirketin perakende kolunun geliştirilmesi ve üretiminin arttırılması planlanıyor. Açıklamada, Anadolu Girişim Sermayesi Fonu'nun, Anadolu'nun...