28 / 04 / 2024

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..



Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satın alma opsiyonu ile kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat'ın Antalya İli Alanya İlçesi Kargıcak Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı oteli Utopia World Hotel'in satın alma opsiyonlu kiralanması hususunda ATG Anex Tourism Group ile görüşmelere başlandığı kamuoyuna duyurulmuştu.

Konu ile ilgili olarak ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzalandı.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması: 
16.11.2018 Tarihinde Şirketimizin Antalya İli Alanya İlçesi Kargıcak Mahallesinde bulunan 5 yıldızlı oteli Utopia World Hotel in satın alma opsiyonlu kiralanması hususunda ATG Anex Tourism Group ile görüşmelere başlandığı kamuoyuna duyurulmuştu.Konu ile ilgili olarak ATG Anex Tourism Group' un  ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile  04.12.2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzalamıştır. Süreç ile ilgili geilşmeler ivedilikle kamuoyuna duyurulacaktır.


Geri Dön