19 / 05 / 2024

Abu Dabi Rotana Centro Yas Island Otel

Abu Dabi Rotana Centro Yas Island Otel

SETUR, Facebook sayfasında “Eğer sen de 'Dünyayı avucumun içi gibi bilirim' diyenlerdensen, hiç durma!” çağrısıyla başlattığı genel kültür yarışmasının üçücü etabını 17 Eylül – 14 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Abu Dabi Rotana Centro Yas Island Otel Haberi

Abu Dabi Rotana Centro Yas Island Otel

Abu Dabi’de rüya gibi bir tatil kazanmak için katılımcıların tek yapması gereken SETUR Facebook sayfasındaki seçilen ülkeler üzerine hazırlanmış genel kültür sorularını yanıtlamak. Katılımcılar yarışmaya Çok Bilen Çok Gezer uygulaması üzerinden,  bir aylık süre içinde 4 kez katılma hakkına sahip olarak aldıkları en yüksek puan ile lider tablosundaki yerlerini alacak.


Bilenler SETUR’da buluşuyor, yarışanlar kazanıyor!


Yarışmayı birinci olarak tamamlayamayanlar seyahatlerine renk katacak alternatif hediyeleri kazanma fırsatı yakalayacak. 'Çok Bilen Çok Gezer' yarışmasına başvurmak için http://bit.ly/CokBilenCokGezer linkine tıklamanız yeterli.



Eylül ayına özel muhteşem ödüller 

En çok doğru cevabı veren yarışmacı, Etihad Havayolları ayrıcalığı ile Abu Dabi Rotana Centro Yas Island Otel’de Çift kişilik odada 3 gece konaklamalı muhteşem bir tatil ve Yas Links Golf  Club’da çift kişilik 18 delikli Golf oyun paketi kazanıyor. İkinci olan...