16 / 07 / 2024

Doğuş İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ilk projesini imzaladı!

Doğuş İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ilk projesini imzaladı!

Doğuş İnşaat, Abu Dabi’deki yapılacak olan Mid Island Parkway Projesi için Birleşik Arap Emirlikleri'nde üstlendiği ilk projede sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.



Doğuş İnşaat-Gulf Contractors Company LLC ortaklığı, Abu Dabi'de inşa edilecek Mid Island Parkway Projesi (MIPP)-Faz 1 Bölüm 1A için sözleşmeye imza attığını duyurdu.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Mid Island Parkway Projesi, Doğuş İnşaat'ın Ortadoğu'da Katar ve Suudi Arabistan sonrası Birleşik Arap Emirliklerindeki ilk proje olacağı belirtildi.

Belediye ve Ulaşım İdaresi ihalesinde imza 4 Temmuz 2024 tarihinde atılırken, proje Saadiyat Kavşağı ve Saadiyat Adası sonu arasında kalan otoyol bağlantısının, 1B bölümüne kadar olan tünelin başlangıcına dek genişletilmesi işlerini içerdiği ifade edildi.

Projenin içeriğinde, trafik akışını düzenlemek ve bağlantıyı da yükseltmek adına tasarlanan Saadiyat Adası'ndaki tek noktalı şehir içi kavşağı da yer alırken, Abu Dabi'nin "Plan Capital" kentsel yapı çerçevesi doğrultusunda inşa edileceği kaydedildi.

MIPP Projesi, Abu Dabi'nin erişilebilirliğini önemli ölçüde artırarak, trafiği de rahatlatacak. Mid İsland Parkway Projesi, Abu Dabi anakarası ile adayı, orta adalar üzerinden birbirine bağlayan altyapıyı da içine alıyor.

Doğuş İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri nde ilk projesini imzaladı!

İNŞAAT SEKTÖRÜ HAKKINDA

İnşaat, belli bir bölgedeki bina, altyapı, havaalanı, baraj gibi geniş anlamda yapı veya yapı çevresinin oluşturulma aşamasıdır. İnşaat aslında pek çok işin aynı anda yürütüldüğü bir süreçtir. İnşaat sektörü; ticari, endüstriyel ve konut binalarının ve yollar, köprüler ve yardımcı sistemler gibi mühendislik projelerinin geliştirilmesini içerir. İnşaat sektörü, hem yeni inşaatı hem de yeniden modelleme, eklentiler, bakım ve onarımları içerir.

İNŞAATLAR KAÇA AYRILIR?

İnşaat her zamanki gibi canlılığını ve cazibesini devam ettiriyor. olarak tanımlanabilir. Gayrimenkul literatüründe inşaat; - Menkul inşaat ve - Menkul olmayan (taşınmaz) inşaat olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne yeni bir 'Las Vegas' inşa ediliyor!

Birleşik Kamu-İş'ten Emlak Konut GYO kampanyasına eleştiri: Taksitler 41 bin TL'den başlıyor!

Birleşik Kamu-İş açıkladı! Yoksulluk sınırı 58 bini aştı...


Geri Dön