09 / 05 / 2024

AC Yapı ön talep topluyor

AC Yapı ön talep topluyor

AC Yapı, Kartal’da hayata geçireceği dev projesi için, “yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplamaya başladı. Kartal’ın merkezinde konumlandırılan projenin 18 Eylül’de düzenlenecek lansmanın ardından satışa sunulacağı belirtiliyor...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davası 19 Şubat'a ertelendi!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı resmen konkordato istemişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü 19 Şubat tarihine ertelendi.

AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı! 

Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza atan AC Yapı, sektörde yaşadığı mali sıkıntıyı atlatamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı..

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

NEO Yapı'nın acı günü! Necla Uzunyol vefat etti!

NEO Yapı'nın Kurucu Ortağı Mustafa Feridun Uzunyol'un anesi Necla Uzunyol vefat etti. NEO Yapı, taziye ilanı yayınladı.

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

AC Yapı Moment İstanbul yüzde 15 kampanyası için son günler!

AC Yapı tarafından 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek daireler için kişiye özel ödeme planları ve anlaşmalı bankalar ile kredi imkânları sunulurken, yüzde 15 indirim fırsatından yararlanmak için son gün 15 Mart.

Moment Kartal AC Yapı teslim tarihi!

Moment Kartal AC Yapı teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Moment İstanbul Kartal projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

AC Yapı ön talep topluyor Haberi

AC Yapı ön talep topluyor

AC Yapı, Kartal’da hayata geçireceği dev projesi için, “yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplamaya başladı. Kartal’ın merkezinde konumlandırılan projenin 18 Eylül’de düzenlenecek lansmanın ardından satışa sunulacağı belirtiliyor. 

AC Yapı, yeni projesinde ön talep toplanmaya başladı. Kartal E-5 bandında Adalar manzarasına hakim bir noktada yer alan projeye kısa sürede yoğun bir talep geldi.

“yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplanan projenin 18 Eylül’de Taksim Grand Hyatt Hotel’de düzenlenecek lansman sonrasında satışa sunulacağı belirtildi.

Kartal’ın en merkezi noktasında 44 katlı iki kuleden oluşacak projede, konut ve Home – Office’lerin yanı sıra cadde mağazaları da yer alacak.

Proje, E-5 Otoyolu’nda, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Sahil Yolu’na ise 3 dk uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca otobüs, minibüs ve Deniz Otobüsü gibi toplu taşıma araçlarına da çok yakın mesafede bulunan projenin hemen...