01 / 05 / 2024

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Acar tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Acar ve Erol Acar ortaklığında kuruldu.

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Çiçek ve Muhammet Acar ortaklığında kuruldu.

Asansörde de müteahhitlik gibi dünyada ikinci olmalıydık!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, yurt dışında müteahhitlik sektöründe olduğu gibi asansörde de ikinci olmaları gerektiğini söyledi...

Müteahhitlik Hizmet Kanunu bir an önce çıkartılmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, '' Müteahhitlik Hizmet Kanununun bir an önce inşaat sektör temsilcileri ile birlikte çıkartılması acilen gerekmektedir'' dedi. 

Müteahhitlik yasası çıkmalı!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması dün gerçekleştirildi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu buluşmada " Acil olarak müteahhitlik yasasının çıkarılması gerekiyor." dedi..

Müteahhitlik girişimcilik ruhu ister!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında müteahhitlik sektörüyle ilgili bilgi verdi. Karataş, "Müteahhitlik girişimcilik ruhu ister ama aynı zamanda inşaat alanında bilgisi olmayan insanların da girişmemesi gereken bir iştir'' diye konuştu.

Deniz Karataş: Müteahhitlik Yasası olmazsa olmazımız!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Müteahhitlik hizmet yasası çıkmadığı sürece bir daireyi beş kişiye satan müteahhit de olacaktır, maketten daire satıp vatandaşı dolandıran da...” dedi.

Müteahhitlik belgesi alan kişi sayısı çoğaldı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı TahirTellioğlu, müteahhitlik yetki belgesi alan kişi sayısının giderek arttığına dikkati çekerek, "Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, inşaat sektörünün türbülansa girmesine sebep

Harun Acar: Müteahhitlik ve satış işleri birbirinden ayrışmalı!

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün, üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.

Faik Öztrak: En sıkıntılı sektörlerden biri müteahhitlik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, bugün Türkiye'de iyi gibi görünse de en sıkıntılı sektörlerden birinin, müteahhitlik sektörü olduğunu söyledi..

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Acar tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Acar tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...