03 / 05 / 2024

Acarı Turizm

Acarı Turizm

Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Acar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Bahçelievler Merkez Mahallesi, Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Acar tarafından kuruldu.

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Reya Kurt, Raif Kurt, Işıl Acar ortaklığında kuruldu.

Faf Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faf Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahat Kaya, Emre Özarslan ve İsmail Baki Özarslan tarafından kuruldu.

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköyi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Abdulkadir    Beykoz  ve Fikret Acar ortaklığında kuruldu.

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Acar tarafından kuruldu. 

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Heybet Dündar ve Yüksel Acar ortaklığında kuruldu.

Ağacar Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağacar Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ağacan tarafından kuruldu. 

Acarı Turizm Haberi

Acarı Turizm

Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Acar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.  5- Her türlü motorlu...