18 / 05 / 2024

Acarlar Gayrimenkul kimin

Acarlar Gayrimenkul kimin

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Acar tarafından kuruldu. 

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ceylan ve Volkan Ceylan tarafından kuruldu.

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Acar tarafından kuruldu. 

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Font Gayrimenkul Yatırım Turizm Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Font Gayrimenkul Yatırım Turizm Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğberk Arda tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Atat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Atat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Fuad Atat tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Beykoz, Acarlar Mahallesi, Eski Polonez Yol Caddesi'nde kuruldu.

Sime Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sime Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2014 tarihinde Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Acarlar Gayrimenkul kimin Haberi

Acarlar Gayrimenkul kimin


Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Acar tarafından kuruldu. 

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Esenşehir Mah.Güneyli Sk. No:7/3 Ümraniye