03 / 05 / 2024

accor hotels kimin

accor hotels kimin

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

İbis Tuzla Hotel kapılarını açtı!

Accor Hotels imzası taşıyan Tuzla'da hayata geçirilen İbis Tuzla kapılarını açtı. Otelde 200 odası ve 5 toplantı salonu mevcut.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

Atiye Residence kimin?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesi toplam 108 adet daireden meydana geliyor. Peki Atiye Residence kimin?

Kuzeyşehir İzmir kimin?

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesinde ev fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Kuzeyşehir İzmir kimin?

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

accor hotels kimin Haberi

accor hotels kimin

2017 Mayıs'ta turizm sektöründe çok ses getiren bir gelişme yaşandı, ünlü işadamı Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri ile masaya oturmuştu. 20 ünlü markaya sahip olan Accor Hotels, resort yatırımlarında Rixos markasını kullanmak için masadaydı.

Görüşmeler sonucunda stratejik ortaklık kararı çıktı. O gün yapılan açıklamaya göre, ortak girişim şirketi yüzde 50'şer eşit ortaklık yapısıyla kurulurken, iki marka Rixos marka çatısı altında çeşitti ülkelerde faaliyet gösteren resort otellerin geliştirilmesi ve yönetimi konusunda işbirliği kararı aldı. AccorHotels ortak girişim sayesinde Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Rusya ve Avrupa'daki önemli destinasyonlarda 15 oteli kendi ağına entegre edecek, Rixos ise işbirliği kapsamında beş şehir otelini Accor Hotels bünyesinde yer alan bir otel markası ile yönetecekti.

"Her şey dahil" konseptli lüks resort otel zinciri olarak...