05 / 05 / 2024

accor İbis Otel Tuzla

accor İbis Otel Tuzla

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Tuzla'da inşa edilen ve 200 oda kapasitesi olan İbis Otel Tuzla'yı Accor'a kiraladı.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Accor Grubu 2030'a kadar 130'dan fazla oteli faaliyete alacak!

Accor Lifestyle ve Eğlence CEO'su, Ennismore Eş CEO'su Gaurav Bhushan, gelecek 5 senede her şey dahil otel ağını 3 kat büyüteceklerine, 2030'a kadar da 130'dan fazla otelin faaliyette olmasını planladıklarına dikkat çekti.

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

accor İbis Otel Tuzla Haberi

accor İbis Otel Tuzla

Akfen GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Akfen GYO'nun maliki olduğu İstanbul ili,Tuzla ilçesi, Aydınlı Köyü, Pavli iskelesi, 18 Pafta, 3623 Ada'da bulunan arsa üzerinde 200 odalı Ibis Otel projesi geliştirilerek Accor S.A'ya kiralanması ile ilgili Kira Sözleşmesi 1 Mart 2014 tarihinde imzalamıştır. Kira süresi 25+/-10 yıl, kira bedeli ise ciro'nun % 25'i veya AGOP (Düzeltilmiş otel brüt karı)'un %85'inden yüksek olanı şeklinde tespit...