27 / 04 / 2024

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 



Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, "İbis İstanbul Şişli Otel" projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Şişli ilçesi, Şişli Mahallesi, 1038 Ada, 64 Parsel sayılı yerde bulunan mevcut otel binasında "İbis İstanbul Şişli Otel" (126 Oda Kapasiteli)” olarak faaliyet göstermesi için harekete geçti.

Vegaist İnşaat, İbis İstanbul Şişli Otel projesi için düğmeye bastı!

İBİS İSTANBUL ŞİŞLİ OTEL 17 MİLYON 950 BİN TL

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilmesi planlanan otel projesinin 17 milyon 950 bin TL'ye mal olması bekleniyor.

Planlanan otel projesi, öncelikle 119 oda ve 278 yatak kapasiteli olarak hizmete başlayacak olup, ilerleyen zamanlarda suit odaların standart odaya çevrilmesi suretiyle 126 oda ve 292 yatak kapasitesi ile hizmet verecek. Ayrıca projede Otel olarak işletilmek üzere satın alınan bina; 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 kattan
oluşuyor.

Otelde yangın merpeni, yangın güvenlik holü, pano odası, kapalı otopark, normal asansör ve mekanik-teknik alanlar da bulunacak.

Vegaist İnşaat, İbis İstanbul Şişli Otel projesi için düğmeye bastı!

İBİS İSTANBUL ŞİŞLİ OTEL NEREDE?

Proje sahası O-1 İstanbul Çevre Yoluna yaklaşık 450 metre, Mecidiyeköy Metrobüs durağına yaklaşık 515 metre uzaklıkta konumlanıyor. Proje sahasının 175 metre güneyinde cami, 363 doğusunda alışveriş merkezi, 100 metre kuzeydoğusunda Özel Karagözyan Ermeni İÖO, 93 metre doğusunda özel Osmanoğlu Hastanesi bulunuyor. 

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!


Geri Dön