27 / 04 / 2024

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...



Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. 

Zirve Fuarcılık Şirketi tarafından gerçekleştirilen fuarda, prefabrik evler, tiny house, kapsül evler, ahşap evler, bungalovlar ve bahçe mobilyaları ziyaretçilere tanıtılıyor. 

Ziyaretçiler, fuarda, bütçelerine uygun yatay mimarinin farklı seçeneklerinin yer aldığı minimal yaşam alanlarını görme imkanı yakalıyor. 

Ankara nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ayrıca, Minimal Evler Fuarı'nda sektörde ileri gelen şirketlerin tanıtım stantlarına da yer veriliyor. 

Zirve Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Çayır, fuar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tevfik Çayır, Kovid-19 pandemisi ve deprem sebebiyle herkesin normal hayata döndüğüne  ve bu yüzden prefabrik evleri tercih ettiğine dikkat çekti. 

Türkiye genelindeki 62 firmayı bir araya getirerek bu ihtiyacı gidermek istediklerinin altını çizen Çayır, fuarda her bütçeye göre bir evin bulunduğunu dile getirdi. 

Ankara nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ziyaretçilerin fuarda en çok kapsül şeklinde tasarlanmış olan evlere talep gösterdiğine vurgu yapan Zirve Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Çayır, "Tamamen otomatik, isteğe göre dizayn edilebiliyor. Fiyatı 85 bin-100 bin Türk Lirası arasında tasarıma göre değişiklik gösteriyor" diye konuştu. 

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı 26 Kasım tarihinde sona erecek. 

Türkçe’ye “mikro ev”, “tekerlekli ev”, “küçük ev” gibi pek çok şekilde çevrilebilen Tiny House’un kökeni 1970’lere kadar dayanıyor. Dönemin artan tüketim alışkanlıklarına tepki olarak, minimal yaşam tarzını benimseyen bir eğilim oluşuyor ve 2008'deki ekonomik krizle birlikte popüler hale geliyor. 

Kovid-19 pandemisinin ve deprem riskinin ardından da bu tip mobil evlere talep gittikçe katlandı. Arsası olan ya da arsa kiralayanlar tek tek uygun fiyatları evleri araştırmaya başladı. 

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

İş Bankası'ndan düşük taksitle 100 bin TL kredi fırsatı!

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!


Geri Dön