03 / 05 / 2024

Accord PR ulaşım

Accord PR ulaşım

Konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu, 17 yıllık deneyimiyle müşterilerine iletişime yönelik etkin, yaratıcı fikir ve de uygulamalar sunan Accord İletişim ile çalışmaya başladı...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Accord PR ulaşım Haberi

Accord PR ulaşım

Aşçıoğlu Grubu’nun halkla ilişkiler çalışmalarına yönelik tüm faaliyetleri, Accord İletişim tarafından planlanacak ve yürütülecek.

Accord İletişim’in iş ortakları arasında Altimo, Avansas, BBMRED Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş., City’s, Gülaylar, İstanbul Teknik Üniversitesi, IC Holding, Kuralkan, Sadettin Saran, Soma İnşaat, Türkiye Tenis Federasyonu gibi ulusal ve uluslararası arenada lider markalar...