16 / 05 / 2024

AÇE Ekspertiz adres

AÇE Ekspertiz adres

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İŞKUR talep yağıyor! İşverenler İŞKUR’un kapısını aşındırıyor! 127 bin personel açığı var! Hemen bakın!

İŞKUR’a çeşitli pozisyonlarda açılan personel açığını kapatmaya çalışıyor. Ancak 127 bin personel boşluğu var. İşte detaylar!

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, yılın bu erken dönemindeki üstün performansın Bitcoin fiyatı için boğa eğilimi anlamına geldiğini söyledi.

Bakan Nebati’den mükelleflerin su serpen açıklama! Artık o işlemlere gerek kalmayacak

 İşe başlama, şube açılışı-kapanışı, adres değişikliği, tür değişikliği, tasfiyeye giriş, tasfiyeden vazgeçme, tasfiye kapanış ve unvan değişikliği işlemleri için mükelleflerin vergi dairesine başvuru yapma devri bitiyor. İşte konu hakkındaki detaylar…

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Migros'ta indirim furyası koptu! Yüzde 30 indirimle salça fiyatları dibi gördü! 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market dev indirim kampanyasını duyurdu. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros yüzde 30 indirimi patlattı! Salça fiyatları dip yaptı! 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Marketten tüketicileri sevindirecek indirim. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü yıkıldı! 

Mimar Sinan'ın 451 yıllık eseri olan Beyoğlu'ndaki Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü restorasyon ihalesini alan firma tarafından yıkıldı. 

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Muğla Çeşmeköy Camii restore ediliyor!

Muğla Datça Çeşmeköy Mevkii’nde bulunan tarihi Çeşmeköy Camii’nin restorasyon çalışmaları başladı.

AÇE Ekspertiz adres Haberi

AÇE Ekspertiz adres

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:

İşletme Konusu - Şirket , kullanılmış arabaların durumlarının tespit edilmesi, kullanılmış arabaların değerlemesinin yapılması, en iyi satış fiyatının tespit edilmesi, bu konularda ekspertiz, danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin verilmesi ve Türkiyede ve yurt dışında yatırım olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla kurulmuştur. -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının...