29 / 04 / 2024

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.



Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel, açılışta konuştu. Öğretmen kooperatifi olarak üç yıl önce üyelere, ülkeye bir kompleks kazandırma konusunda söz verdiklerini hatırlatan Temel, bu proje için üç yıldır çalıştıklarını söyledi. 

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Şener Elcil ise eğitim kompleksinin temelinin atıldığını söyleyerek kompleksin kapılarının tüm topluma açık olacağını belirtti.

KTÖS’ün toplumsal hayatın önemli bir parçası olduğunu belirten Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ise belediyeye ait bir araziyi toplumsal faydaya dönüştürmek için Sendika ile görüş birliği yaptıklarını belirtti.


Geri Dön