01 / 05 / 2024

acente

acente

Acentelerin emlakçılık, araç alım satımı gibi ek işler yapması tamamen yasaklanırken, sigorta acentelerine bankacılık ürünü satma yetkisi getirilecek

Otel yatırımları, acentaları kültür turlarına yönlendirdi!

Anadolu illerinde yapılan otel yatırımları seyhat acentalarının da tur planlarını değiştirdi..

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıaltın tarafından kuruldu.

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi kuruldu!

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Deprem sigortası neden önemli?

Elazığ’da yaşanan deprem sonrası, deprem sigortasının önemi bir kez daha gündeme geldi. İstanbul Sigortaları Acente Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turusan Bağcı, DASK’ın önemini anlattı...

Yüksek emlakçı komisyonu yabancıyı kaçırıyor!

Yabancının Türkiye’den konut almasına aracılık yapan acente ya da kişilerin isteği yüksek komisyon isteyince yatırımcı kaçıyor. Sektör temsilcileri “Aynı evi yabancı yüzde 30 pahalıya alıyor, bunu fark ettiklerinde Türkiye’ye güvenleri kalmıyor” diye konuştu.

Oda bulamayan acenteler otel kiralıyor!

Avrupalı turistin yoğun ilgisi tatil cenneti Marmaris'teki otelleri oda satışında peşin çalışmaya yöneltti. TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Üyesi ve İbu Acente Müdürü Özhan Berkoğulları ''Acenteler oda bulmakta zorlanıyor, bunun için otel kiralamaya yöneldiler'' dedi. 

A Y B Turizm İnş.Ajans Ve Acente Hizm.Dış Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y B Turizm İnş.Ajans Ve Acente Hizm.Dış Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Aydın tarafından kuruldu. 

3. havalimanında kargo acente ofisleri için talep toplanıyor!

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alacak 1.4 milyon metrekare büyüklüğündeki Kargo Şehri içindeki Gümrük Bölgesinde yer alacak üç yüz Kargo Acente ofisi için web sitesi üzerinden 29 Eylül itibari ile ön talep toplamaya başladı.

Suudi acente temsilcileri Dikmen'de dönüşümü inceledi!

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

UPN International Körfez ülkelerini ziyaret ediyor!

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

UPN International’dan Körfez çıkartması!

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Artvin'in turizm hedefi ilk 5'e girmek!

Artvin Valisi Kemal Cirit, 2015 yılında düzenlenecek olan turizm etkinlikleri öncesi kentteki turizm işletmeleri ve acente sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda Artvin'in turizm çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.

Ege’nin iki yakası turizm için buluşacak!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2015 yılında Selanik ve İzmir’deki otel ve acente sahiplerini buluşturacak bir organizasyona imza atacaklarını bildirdi...

acente Haberi

acente

Bireysel emeklilik sistemine yüzde 25 devlet desteği getiren Hazine Müsteşarlığı, sigortacılık sektörünü de disiplin altına almaya hazırlanıyor. Bu çerçevede, acentelerin emlakçılık, araç alım satımı gibi ek işler yapması tamamen yasaklanırken, sigorta acentelerine bankacılık ürünü satma yetkisi getirilecek. Bu da sektörün daha etkin çalışmasını...