05 / 05 / 2024

Açı Ahşap İnşaat iletişim

Açı Ahşap İnşaat iletişim

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Yılmaz ve Uğur Çamurcu ortaklığında kuruldu.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Bayraklı tarafından kuruldu.

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Yılmaz ve Uğur Çamurcu ortaklığında kuruldu.

Hunay Yapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hunay Yapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Dörtbölük tarafından kuruldu.

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şen tarafından kuruldu.

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

Aş İmc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aş İmc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Şimşek tarafından kuruldu. 

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aydınlıoğlu tarafından kuruldu. 

Açı Ahşap İnşaat iletişim Haberi

Açı Ahşap İnşaat iletişim

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Yılmaz ve Uğur Çamurcu ortaklığında kuruldu.

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...