28 / 04 / 2024

Acıbadem Holding anlaşma

Acıbadem Holding anlaşma

Bir süredir gündeme gelen Kuok Ailesi ve Acıbadem Holding'in hisse satışlarına ilişkin sözleşme imzalanması konusu Acıbadem Holding tarafından reddedildi...

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

İhlas Holding'ten Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma!

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

DAP Acıbadem’de imzaları attı!

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

DAP Holding Acıbadem için imzayı attı!

Validebağ arsası ihalesini kazanan DAP Holding, sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 810 milyon lira satı$ geliri öngörülen Acıbadem'deki arazide beğenilecek proje geliştireceklerini söyledi.

DAP Yapı Acıbadem projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “ Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

Dap Yapı Pendik projesi için anlaşma imzalandı!

Polisan Holding ile Pendik’teki 175 bin metrekare büyüklüğündeki arsaları için kat karşılığı anlaşma imzaladıklarını söyleyen Yılmaz, "Burada içinde üniversite bulunan ilk projeyi inşa edeceğiz" dedi.

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

Akasya Acıbadem 9 milyon ziyaretçi ağırladı!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Acıbadem Holding anlaşma Haberi

Acıbadem Holding anlaşma
Shangri-La Otelin patronları olan Asyalı Kuok Ailesi ve Acıbadem Sağlık Grubu arasında imzalandığı ileri sürülen hisse satışı anlaşması Acıbadem Holding tarafından doğrulanmadı. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydınlar söz konusu anlaşmanın imzalanmadığını dile...