27 / 04 / 2024

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi ne zaman açılıyor

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi ne zaman açılıyor

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi ne zaman açılıyor Haberi

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi ne zaman açılıyor

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde bîr yandan yeni yatırımcıların talepleri değerlendirilirken, öte yandan organize sanayi bölgesinin arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi. 


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Acıgöl organize sanayi bölgesindeki arıtma tesisi sorununun giderilmesi konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi. Bölgenin gelişimi için turizm kadar sanayileşmenin de büyük önem taşıdığını belirten Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, "Bölgemizin turizm kadar sanayiye de önem vermesi gerekiyor. 


İlimizin sanayisinin gelişmesi adına birtakım çalışmalar yapılıyor. Bunların en başında gelen çalışmalardan biri de bizden önce idarenin da üzerinde hassasiyetle durduğu Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi. Burada oldukça ciddi firmaların talepleri var ve bu talep giderek artıyor. Yeni başvurular...