28 / 04 / 2024

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.



Zonguldak, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonuç buldu ve 1. etap OSB ilan edildi.

ZONGULDAK'A YENİ OSB GELİYOR

Gökçebay Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey için önemli bir projenin hayata geçeceğini belirtti Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakanlıkta askı sürecinin bitmesinin ardından OSB bölgesi ile ilgili alt yapı işlemlerinin başlayacağını söyledi.

Vedat Öztürk'ün  konuyla ilgili yaptığı açıklama ilçede yapılması beklenen Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Belediyesi ve Sanayi Bakanlığı'nın çabaları sonucunda 1. etap OSB ilan edildiğini belirtti.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Belediye Başkanı Öztürk söz konusu OSB ile ilgili şu ifadeleri kullandı: '' Zemin Etütlerinin tamamlanmasından sonra imar planları hazırlanarak bakanlık tarafından onaylanmıştır.

Bakanlıkla askı süreci bittikten sonra OSB bölgesi ile ilgili alt yapı işlemleri başlayacaktır. ilçemize kurulacak olan OSB Bölge' sinin hızlı şekilde tamamlanması sebebiyle emeği geçen tüm kamu kuruluşlarına ilgi ve çabalarından dolayı teşekkürlerini sunar. İlçemize hayırlı olsun'' dedi.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

İZMİR'DE TIBBİ VE AROMATİK OSB KURULDU!

İzmir Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Dünyanın ve Türkiye’nin ilk ve tek tıbbi ve aromatik bitki üretimi merkezi olarak tarihe geçen Kınık Tarıma Dayalı İhtisas OSB, tüm kanuni süreçleri tamamlayarak yatırımlara başlamaya hazırlanıyor.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Acele Kamulaştırma kararı ile OSB'ye toplam 24 arsa! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı


 


Geri Dön