05 / 05 / 2024

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Nedim Çakırgöz, Mehmet Açıkbaş ve Ali Sungur Ariç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rtg Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rtg Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Ertuğrul Gürcan ortaklığında kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Feka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özdemir tarafından kuruldu.

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selen Merve Karaağaç tarafından kuruldu. 

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

İz Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yıldırım tarafından kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Aıman Alkhatıb, Fikret Alma, Haroon Alı Irfan ve Yakup İskurt ortaklığında kuruldu.

Anatolıa Mka Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anatolıa Mka Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Kenan Ağgül tarafından kuruldu.

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cındy Geerinck ve Vıncent Wıllıy A Rıcour ortaklığında kuruldu.

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Arslan tarafından açıldı.

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi


Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nedim Çakırgöz, Mehmet Açıkbaş ve Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.


Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,işyeri,ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Girne Mahallesi Çiftlikli Sk. No:7/12...