12 / 05 / 2024

açılış töreni altındağ kültür sarayı

açılış töreni altındağ kültür sarayı

Ankara Altındağ Kültür Sarayı, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın katılımıyla birlikte törenle açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, açılış konuşmasında 22 Ekim'de 4 yeni camii açacaklarını da belirtti..

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

açılış töreni altındağ kültür sarayı Haberi

açılış töreni altındağ kültür sarayı

Gültepe (Çinçin) Mahallesi'nin çehresini değiştiren dev yatırım 'Altındağ Kültür Sarayı', mütevazı ancak coşku dolu bir törenle açıldı. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış, Çinçin'in makus talihine son noktayı koydu. 


BUNLAR SIRADAN AÇILIŞLAR DEĞİL, BİR İLÇE BELEDİYESİ İÇİN BÜYÜK YATIRIMLAR 


Açılış töreninde bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Çok yakın bir tarihe kadar insanların ismini duyduğunda bile korktuğu bir bölgede, böyle bir tesisin açılışını yapmak nasip oldu." diyerek, bundan dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Tiryaki "Son 10 yılda ülkemizdeki güçlü hükümet ve istikrar sayesinde Türkiye'nin pek çok bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştirildi. Ancak sanıyorum Türkiye'nin en çarpıcı dönüşümü bu bölgede yaşandı. Bu bölgede etap etap toplu konutlar devam ediyor, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü'nü de yine...