22 / 05 / 2024

Acıpayam imar

Acıpayam imar

2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Depremin vurduğu bölgenin imar affında acı tablo!

6 Şubat'ta Türkiye'yi sarsan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremle birlikte 2018'de çıkarılan imar affı tekrar gündeme düştü. Söz konusu afla birlikte depremin vurduğu 10 ilde toplam 294 bin kaçak yapının affedildiği belirlendi.

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

TOKİ Denizli Acıpayam 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Acıpayam’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Acıpayam’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi...

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli'de 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği), Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul müjdesi!

Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Kasım'da yapılacak.

Acıpayam imar Haberi

Acıpayam imar

Denizli’nin Acıpayam ilçesi’nde Belediye kavşak düzenleme çalışmaları başladı.Acıpayam Belediyesi tarafından ilçede yeni bir kavşak düzenlemesi daha gerçekleştiriliyor. 2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.


Acıpayam Çamlık Caddesi'nde bulunan ve Huzur Bulvarı, İlçe Stadı ve hastaneye bağlantı yolu olan bölgenin şimdiye kadar kapalı durumda olduğu belirtildi. Acıpayam Belediyesi'nin yapmış olduğu imar uygulaması sonucu söz konusu bölgede yol açıldı.

Kavşak düzenleme çalışmaları başlayan yol hizmete girdikten sonra Acıpayam Devlet Hastanesi'ne direkt olarak bağlantı sağlanabilecek.


Aydın...