02 / 05 / 2024

ACO drenaj sistemleri

ACO drenaj sistemleri

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

ACO Polimer Beton Kanalları yüksek dayanım özelliğiyle dikkat çekiyor!

ACO’nun dış yüzeylerin su drenajı için geliştirdiği Polimer Beton Kanalları, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Malzeme seçimi depreme dayanıklılık açısından önemli!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “ Çatı ve cephe drenajı için kullandığımız borulama sistemleri, yapının kullanılabilir olmaya devam edebilmesi için oldukça hayati önem taşıyor" dedi.

ACO Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun tercih edilen markası oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, 12-28 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Bakü 2015 Avrupa Oyunları’na tecrübesi ve kalitesi ile imza attı.

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Schréder tünel aydınlatma sistemleri enerji tasarrufunu katkı sağlıyor!

Schréder tünel aydınlatma sistemleri enerji tasarrufunu katkı sağlıyor. Üç ay boyunca iki ayrı tünelde yapılan araştırmada, bu alanda tamamen benzer şartlar altında LED aydınlatmasına yönelik iki farklı üretim teknolojisi ile karşılaştırıldı.

ACO drenaj sistemleri Haberi

ACO drenaj sistemleri

1972’den beri on birinci kez Olimpiyat Oyunları’na su yönetiminde farklı çözümlerle altyapı sağlayan, teknik olarak geliştirdiği ürün yelpazesiyle tüm dünyada dış ve iç drenaj sistemlerinde ve polimer beton paslanmaz çelik imalatında lider ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Olimpiyat Ateşi ile aydınlanan Maracana Stadyumu’nun girişi, ACO’nun yüzlerce metre Polimer Beton Drenaj Kanalları ile hazırlandı. Dış yüzeylerin su drenajı için üretilen Polimer Beton Drenaj Kanalları ile suyun sağlıklı bir şekilde toplanması, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi ile zaman ve işçilikten tasarruf edilmesi amaçlandı.  

ACO, Olimpiyat Merkezleri'nden biri olan Deodoro Kompleksi’nde bulunan BMX Kursu ve Hokey Merkezi ile Olimpiyat Parkı’nda yer alan Tenis Merkezi için drenaj garantisi...