05 / 05 / 2024

ACO walk in

ACO walk in

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

ACO Polimer Beton Kanalları yüksek dayanım özelliğiyle dikkat çekiyor!

ACO’nun dış yüzeylerin su drenajı için geliştirdiği Polimer Beton Kanalları, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında son durum!

GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

ACO tasarımın ve işlevselliğin bir araya geldiği S Serisini tanıttı!

ACO, üstün lazer teknolojisi ile imal edilen paslanmaz çelik duş kanalları ile fark yaratıyor. ACO tasarımın ve de işlevselliğin bir araya geldiği S Serisini tanıttı...

ACO ıslak zeminler için ACO Easy Flow'u üretti!

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri uygulama alanlarında kesin çözümler sunarken, tasarımlarıyla da fark yaratıyor...

Kentsel dönüşüm yeşil semtler oluşturmak için de bir fırsat!

Su yönetiminde dünya lideri olan ACO’nun Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, kentsel dönüşümün yeşil semtler oluşturmak için fırsat olduğunu söyledi

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

ACO walk in Haberi

ACO walk in

Daha önce If Product Design Award 2010, Universal Design Award 2012 ödüllerini alan ACO Walk-in duş kanalının yeni geliştirilen modeli, RedDot Product Design Award 2015 ödülü ile ACO’nun tasarım ve işlevsellik değerlerini yansıtıyor.


Tüm ACO ürünleri gibi hijyen unsuru ön planda tutularak tasarlanan ACO Walk-in, özellikle görselliğin ön planda olduğu uygulamalar için mükemmel bir seçenek olarak sunuluyor.

Yerde biriken su damlalarının toplanıp drene edilmesi için geliştirilen Walk-in, yeni geliştirilen modeli ile artık duş alanı içinde de kullanılabiliyor. Walk-in duş kanalının plastik katkılı olarak tasarlanan yeni ızgarası, ürünün doğrudan duş alanına uygulanabilmesine olanak tanıyor. %65 ahşap, %35 plastik katkılı olarak geliştirilen yeni ızgara, tam su dayanımı sağlayarak daha uzun ömürlü bir kullanım garantisi sunuyor. 


Walk-in ile banyo alanı içerisinde ıslak ve kaygan zemin...