03 / 05 / 2024

acun ılıcalı lüks daire

acun ılıcalı lüks daire

Yapımcı Acun Ilıcalı gayrimenkullerine bir yenisini daha ekledi.

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkardı!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı 13 milyon Euro'ya satılığa çıkardı. Subaşı, yeni ev arayışına girdi.

Acun Ilıcalı ödül olarak ev verir mi?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında 'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ödül olarak ev verebileceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için Bebek'te dükkan kiraladı!

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz Eylül ayında evlendiği eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı için Bebek'te dükkan kiraladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 56 milyon TL'ye ev satın aldı!

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

İşte Acun Ilıcalı'nın Miami'deki yeni evi!

Acun Ilıcalı Miami'nın jet sosyetesine katılıyor. Malikane Miami'nin zenginlerinin ve jet sosyetesinin oturduğu Palm Island bölgesinde yer alıyor.

Acun Ilıcalı Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı!

13 yıl önce nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı, Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

acun ılıcalı lüks daire Haberi

acun ılıcalı lüks daire

Yapımcı Acun Ilıcalı gayrimenkullerine bir yenisini daha ekledi. Ilıcalı,Beykoz Konakları'nda 12 odalı 650 metrekarelik bir villada yaşıyor. Ilıcalı, Zorlu Center'ın 16. katındaki 100 metrekarelik daireyi 4 milyon dolara satın aldı. Ilıcalının diğer malvarlıkları; Beykoz, Levent, Bodrum'da villa, özel uçak, Miami'de daire, Ferrari otomobil, Range Rover cip, 1 sürat teknesi, 1 yat ve Çamlıca'da dubleks...