04 / 05 / 2024

Acun Ilıcalının nerelerde evi var

Acun Ilıcalının nerelerde evi var

13 yıl önce nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı, Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Altının babası İslam Memiş’ten peş peşe çok konuşulacak açıklamalar: “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin!”

Dolar ve Euro’da yaşanan hareketleri günleri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. Memiş, “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin” dedi.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Milyonlarca çiftçi "Mazot ve gübre desteği yattı mı, ödendi mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi! Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İl il günü gününe kura takvimi

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi. Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte il il günü gününe kura takvimi...

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Yatırımcılar bugün euro kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugünkü konu dolar da değil, altın da... Yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor. İşte detaylar... 

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Acun Ilıcalının nerelerde evi var Haberi

Acun Ilıcalının nerelerde evi var

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Ilıcalı'ya ödeyeceği nafaka belli olduAcun Ilıcalı ile 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı boşandı. Çift, önceki gün Şile Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. 

Çiftin avukatlarıyla birlikte katıldığı duruşma, yaklaşık 10 dakika sürdü. Hâkimin, “Boşanmakta kararlı mısınız” sorusuna Acun ve Zeynep Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine hâkim, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.


MİAMİ, BODRUM, İSTANBUL’DAN 5 EV

Boşanma protokolüne göre mahkeme, 12 ve 9 yaşındaki çocukların velayeti anne Zeynep Ilıcalı’ya verdi. Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Zeynep Ilıcalı’nın çocuklarıyla oturduğu ev kendisinde kalacak. Acun Ilıcalı ayrıca Miami, Bodrum, Beykoz ve Zorlu Center’daki evlerini de...