19 / 05 / 2024

Ada İncek Konutları ulaşım

Ada İncek Konutları ulaşım

1978'ten bu yana, başta Ankara olmak üzere birçok şehirdeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Adafen Yapı, Ada İncek Konutları 'yla Başkentlilere yepyeni bir proje sunuyor...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Kentsel dönüşümde ada bazında çözümler üretilmeli!

Mimar Fatma Kılıç, mimarlık mesleği ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Bir bölgenin altyapı sorununu çözmeden imara açmak yanlıştır. Bu yapılırsa yatay mimari diye söz edilen kısıma geçilmiş olacak. Mevcut konutlarımıza da ada bazında çözümler üretilmesi lazım" diye konuştu.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın 2. kısım kısmi geçici kabulü tamam!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde kapsamında  6438 ada 3 parsel cami inşaatının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Başkent Emlak Konutları 2. Etap kapsamında, 29397Ada 10 Parsel A-B Bloklar, 29397 Ada 11 Parsel A-B-C1-C2-D Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kısmi geçici kabulü yapılmış olup geçici kabul tutanağı onaylandı...

Avrupa Konutları Başakşehir kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir'in 976 Ada 2 Parsel, 443 Ada 62 ve 63 Parsel Konutlar İle Ticaret, Otopark, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Hong Kong'un konut sorunu için yapay ada inşa edilecek!

Hong Kong yeni konutlar için 64 milyar dolar maliyetli yapay ada inşa edecek.  Hong Kong'da alan yetersizliğinden dolayı inşa edilmesi planlanan 'yapay ada' çevresel ve politik tartışmalar yarattı. 

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Konutları ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Kazım Karabekir M.3.Ada D-Blok 56 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

Ada İncek Konutları ulaşım Haberi

Ada İncek Konutları ulaşım

 1978'ten bu yana, başta Ankara olmak üzere birçok şehirdeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Adafen Yapı, Ada İncek Konutları'yla Başkentlilere yepyeni bir proje sunuyor. Alıcılarına daha kaliteli bir yaşam alanı vaadeden proje, Ted Ankara Koleji'nin hemen yanında, 5 bin metrekare arsa üzerine 25 bin metrekare inşaat alanına kuruluyor. 


Çocuk oyun parklarından spor alanlarına ve sinemadan cafelere kadar her ayrıntının planlandığı Ada İncek Konutları, mutfaklarda koku izolasyonlu modern havalandırma sistemi, 24 saat kameralı güvenlik uygulamaları ve engelli site sakinlerine özel çözümleriyle refah bir yerleşim bölgesi olmaya hazırlanıyor. 


Hürriyet Ankara İnşaat...