18 / 07 / 2024

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tuylu ve Berkan Tuylu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akın Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Artaş İnşaat'tan tekzip!

Artaş İnşaat, “Kanal İstanbul güzergahından kimler arazi aldı?” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Hsn Kanal Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Kanal Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim!

Hasanoğlu İnşaat , Kanal İstanbul Projesi’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde inşa ettiği Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim kampanyası başlattı..

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul konut fiyatlarını uçuracak!

Kanal İstanbul Projesinin güzergahlarının açıklanmasının ardından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, değerlendirmeler yaptı. 

Kanal Ankara ihalesini İnceyaka-Enam İnşaat İş Ortaklığı kazandı!

Kanal Ankara Projesi'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon lirayla İncekaya İnşaat ve Enam İnşaat Ortaklığı kazandı.

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tuylu ve Berkan Tuylu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta  Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu. 


Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. B-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, prefabrik yapı, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...