14 / 05 / 2024

adalar deniz taksi

adalar deniz taksi

Adalar için iki deniz nakil aracı hizmete alındı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Büyükada'da düzenlenen törenle 2 deniz nakil aracını hizmete soktu. Ambulanslarda iki sedye, iki hastayı aynı anda taşıyabiliyor.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Işık tarafından kuruldu. 

Dünyanın en ilginç adaları satışa çıktı!

Dünya üzerinde binlerce ada bulunuyor. Ama üzerinde insanların yaşayabileceği evlere sahip adalar çok az sayıda. İşte deniz, kum ve güneşin bir arada bulunabileceği dünyanın en ilginç adaları..

Enn Adalar Maltepe projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Kalabalık, betonlarla çevrili kentlerin maviye, yeşile hasret insanları muhteşem deniz ve adalar manzarası ile Enn Adalar Maltepe’de buluşacak. Projede liste fiyatı 295 bin TL olan 1+1 daireler uygulanan kampanyalar ile peşin fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Büyükyalı İstanbul örnek daire lansmanı 29 Kasım'da!

Büyükyalı İstanbul projesinin örnek daireleri 29 Kasım'da lanse ediliyor. Ayrıca 220 yat kapasiteli marinanın olacağı Büyükyalı projesine özel üç deniz taksi siparişi verildi...

Boğaziçi Taksi Deniz Araçları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Taksi Deniz Araçları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alecandra Shımordanova ve Orhan Emir Süngü ortaklığında 220 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

İşte adalar ve deniz manzaralı 10 konut projesi!

Konut projeleriyle sektörde markalaşan şirketler, İstanbul’da denizi yeniden keşfetti. Sirkeci–Beylikdüzü sahilinde yer alan semtlerde yükselen yeni projelerde deniz gören daireler artık milyon dolarlarla satılıyor.

İşte deniz manzaralı 17 markalı konut projesi!

Markalı konut üreticilerinin hayata geçirdikleri projelerle İstanbul, İzmir ve Bodrum'da deniz manzaralı bir evde oturmak artık hayal olmaktan çıktı. Özellikle İstanbul'da Marmara Denizi ve Adalar manzaralı konut projeleri dikkat çekiyor...

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Tual Adalar, Sevgililer Günü'nde ev hayali kuran çiftleri bekliyor!

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri Kartal’da inşa ettiği ‘Tual Adalar’ satış ofisine bekliyor. Tual Adalar; orman ve deniz manzaraları daireler için cazip ödeme seçenekleri de sunuyor.

Tual Adalar Kartal nerede?

Tual Adalar Rezidans'ta konutlar Adalar ve deniz manzarasına sahip. 700 adet daireden oluşan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Peki Tual Adalar Kartal nerede?

Yakacık Tual Adalar satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar satış ofisi telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek projede adalar ve deniz manzarasına sahip konutlar yer alıyor.

adalar deniz taksi Haberi

adalar deniz taksi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adalar'da hizmete alınan deniz nakil araçlarının en büyük özelliğinin sarsmaması olduğunu ifade ederek, "İki sedye, iki hastayı aynı anda taşıyabiliyor. Acil müdahale edilebilecek ekipmanları var. 24 saat devamlı hizmet verebiliyoruz" dedi. 


Bakan Müezzinoğlu, Büyükada'da düzenlenen törenle 2 deniz nakil aracını hizmete soktu. 


Araçta gazetecilere açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, deniz araçlarının 4 adadaki vakaları, 24 saat kesintisiniz anakaraya 8-9 dakika içerisinde ulaştırabileceğini söyledi.


Bu kapsamda 4 adayı ziyaret ettiğini belirten Müezzinoğlu, "Onlardan da yanılmıyorsam son bir ayda 111 vaka transferi olmuş. Hatta Kınalıada'da ilk vaka transferini de buradan uğurlamış olduk" dedi.


Bakanlık olarak acil hizmetlerde Türkiye'nin hangi noktasında olursa olsun tüm kör noktaları çözebilecek tedbirleri almaya çalıştıklarını belirten Müezzinoğlu, İstanbul'un incisi olan adalara ve halkına modern ve hızlı teknolojiyi sunduklarını dile...