14 / 05 / 2024

Adalar Park Group İnşaat iletişim

Adalar Park Group İnşaat iletişim

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara açılmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur, parkın imara açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılacak?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın koruma derecesinin düşürülmesine yönelik çalışma TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Cathay Group Park 1001 satılık!

Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. Cathay Group Park 1001 satılık daireler toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek.

Cathay Group Park 1001 nerede?

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı Park 1001 projesi toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Peki Cathay Group Park 1001 nerede?

YDA Group Park Avenue Ankara iletişim!

YDA Group Park Avenue Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut.

YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

Park Avenue projesi YDA Group tarafından inşa ediliyor. 18 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor ve daireler 340 bin TL'den satılıyor. YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

YDA Group Park Avenue satılık!

YDA Group Park Avenue satılık konut fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden proje toplam 1.885 adet daireden meydana geliyor.

Adalar Park Group İnşaat iletişim Haberi

Adalar Park Group İnşaat iletişim

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kaynarca Mahallesi Barbaros Cad.No:34a Pendik