04 / 05 / 2024

Adalet ve Demokrasi Vakfı

Adalet ve Demokrasi Vakfı

İstanbul’da dairesi 198 bin dolardan başlayan sitede ‘yoksulluğu engellemek’ amaçlı Adalet ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Vakfa ait 100 bin TL'lik mal varlığı bulunuyor.

Adalet Bakanlığı 1.000 Hakim ve Savcı Yardımcısı alıyor! Başvuru tarihleri açıklandı! Aman dikkat! 

Adalet Bakanlığı 1.000 Hakim ve Savcı Yardımcısı alımı için başvuru tarihleri belli oldu. İşte söz konusu alım ile ilgili tüm detaylar...

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

Adalet Bakanlığı yüksek maaşlı personel alımı az önce başladı! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi peş peşe açıklandı!

Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden personel alımına ilişkin bir ilan paylaştı. İlana göre, Adalet Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 32 personel alınacak.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

Adalet Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında 155 personel alımı: Başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir?

Adalet Bakanlığı, 2828 Sayılı Kanun çerçevesinde 155 yeni personel alımı yapacak. Bu alımlar, Bakanlık bünyesinde farklı alanlarda görev yapacak memur ve hizmetli pozisyonları için gerçekleştirilecek.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı o bölüme tam 626 personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Adalet Bakanlığı’na bağlı kurumlardan yeni personel alım ilanları gelmeye devam ediyor. Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere yeni personel alım ilanı yayımlandı.

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Erdoğan düğmeye bastı! ÖTV indirimi kapıda

“Mali af” niteliğindeki kapsamlı bir torba yasayı geçtiğimiz hafta TBMM’den geçiren Adalet ve Kalkınma Partisi, otomobil dahil, bazı ürünlerde ÖTV indirimini gündemine aldı.

Adalet ve Demokrasi Vakfı Haberi

Adalet ve Demokrasi Vakfı

Adalet ve Demokrasi Vakfının kurucuları arasında AKP Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay da bulunuyor.

Sözcü'den Batuhan Serim'in haberine göre; vakfın yönetim kurulunda Muhammet Elfıkhi, İman Elfıkhi, Shaaban Okabı, Muhammed Mustafa görev aldı. Vakfın kurulduğu Sultan Rezidans'ın tanıtım metinlerindeki konutların fiyatları dikkatleri çekti. Rezidansta 1+1 konutlar 198 bin dolardan, 2+1 konutlar 312 bin dolardan, 3+1 konutlar ise 385 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, AKP'li Aktay'ın kurucular arasında olduğu vakfın diğer kurucularının yabancı uyruklu olduğunu belirtti ve “Vakfın kurucularından 4'ünün yabancı olması araştırılmaya değer durum. Geçmişte Ensar, Türgev, Tügva'ya kamu kurumlarından ve belediyelerden bu vakıflara yapılan kaynak aktarımı hepimizce malum” diye konuştu. Bingöl şunları kaydetti: 

“Yoksullukla mücadeleyi amaç edinen bir vakıf böyle çok yüksek, lüks rezidansta çalışmayı...