28 / 04 / 2024

adam eve satıldı mı

adam eve satıldı mı

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon TL'ye satıldı!

25 dönümlük araziye sahip Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon liraya satıldı. Muhteşem Boğaz manzaralı yalının yeni sahibi Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan’ın oldu.

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev 900 bin liraya satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan ’Beyazev’ isimli villa nihayet satıldı. İsmi açıklanmayan işadamının villa için tapudaki satış fiyatına göre 900 bin lira ödeme yaptığı açıklandı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i 900 bin TL'ye satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Muğla Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan 'Beyazev' isimli villa satıldı. İsmi açıklanmayan İstanbullu işadamının villa için 900 bin lira ödeme yaptığı belirtildi.

Adam Kule'nin yüzde 47'si ön talep döneminde satıldı!

Kartal Dragos'ta insan gibi projelendirilen 'Adam Kule'nin yüzde 30'u yabancıya satıldı. 2017 sonunda teslimi planlanan projede metrekare fiyatı 5500 lira...

Dap Adam Kule'nin yarısı lansman öncesinde satıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Adam Kule'nin ön talep döneminde yoğun ilgi gördüğünü ve lansman öncesi projenin % 47'sinin satıldığını açıkladı. Yılmaz, "Bu satışın da %30'u yabancılara yapıldı" dedi.

Mardan Palace icradan satıldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Tclman İsmailov'a ait Mardan Palacc Hotcl, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Erbilginler Yalısı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı satıldı. Peki Yeniköy Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Erbilginler Yalısı 300 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye’nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro’ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri’ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Antalya Adam Eve Oteli satıldı!

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi 3.6 milyon dolara satıldı!

İngiliz yazar J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi ismi açıklanmayan bir İskoçyalı işadamına 3.6 milyon dolara satıldı...

adam eve satıldı mı Haberi

adam eve satıldı mı

Sky Airlines adlı charter havayolu şirketini de bünyesinde barındıran Kayı Group’a ait otelin satışı için Kayı Group ile Manavgat’taki Royal Dragon ve Antalya Kundu’daki Royal Wings adlı otelleriyle adını duyuran Gitaş Turizm Ticaret İnşaat Taahhhüt Sanayi A.Ş.’nin el sıkıştığı...