28 / 04 / 2024

adam eve satılıyor mu

adam eve satılıyor mu

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Mamuca'da 3,5 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Eskişehir Mamuca Mahallesi'nde yer alan 5 bin 461 metrekare alana sahip arsa 3 milyon 58 bin 658,40 TL'ye satılıyor. Arsanın ihalesi 13 Haziran 2017'de saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

Cibali Ayakapı Hamamı 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Museviler için inşa edilen 453 yıllık Cibali Ayakapı Hamamı satılıyor. Hamam, 3 milyon dolara satışa çıktı.

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Edith Macefield'in efsane evi satılıyor!

ABD'nin Washington eyaletinde 84 yaşındaki Edith Macefield'e AVM yapımı için yıkmak istedikleri evi karşılığında 1 milyon dolar teklif etmişlerdi. Macefield'in 1 milyon doları reddederek satmadığı ev şimdi satılıyor.

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki evi satılıyor!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 36 yaşında hayatını yitirdiği Los Angeles'taki İspanyol tarzındaki ev satılıyor. 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev 6.9 milyon dolar karşılığında (yaklaşık 24 milyon 639 bin TL) yeni sahibine kavuşacak.

adam eve satılıyor mu Haberi

adam eve satılıyor mu

Sky Airlines adlı charter havayolu şirketini de bünyesinde barındıran Kayı Group’a ait otelin satışı için Kayı Group ile Manavgat’taki Royal Dragon ve Antalya Kundu’daki Royal Wings adlı otelleriyle adını duyuran Gitaş Turizm Ticaret İnşaat Taahhhüt Sanayi A.Ş.’nin el sıkıştığı...