03 / 05 / 2024

Adam Kule ile ilgisi resimler

Adam Kule ile ilgisi resimler

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 254 adet daire yer alıyor. Maltepe Adam Kule resimleri haberimizin devamında yer alıyor...

Adam Kule'den ev alanlar Paris seyahati kazanıyor!

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor.

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor.

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi!

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi veriliyor. İstabul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede daire fiyatları 306 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dragos Adam Kule Evleri fiyatları!

Dragos Adam Kule Evleri fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 254 adet daire ve home ofisler yer alıyor.

Maltepe Adam Kule ödeme koşulları!

Maltepe Adam Kule ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit yapılabiliyor. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Adam Kule ödeme tablosu!

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. İşte Adam Kule ödeme tablosu...

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adam Kule ile ilgisi resimler Haberi

Adam Kule ile ilgisi resimler

Daire büyüklüklerinin 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçiriliyor.


Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten meydana gelen projede daire seçenekleri stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Konum bilgileri kapsamında sahile 10 dakika, metroya 600 metre yakınlıkta hayata geçirilen proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödemesi Ocak 2016 yılında yapılabilen projede kalanı 48 ay taksit ile 0 faiz uygulanırken son 1 senelik taksitler Dap Yapı tarafından ödeniyor. 


Maltepe Adam Kule resimleri!







Telefon: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay...