29 / 04 / 2024

Adana 2015 projeleri

Adana 2015 projeleri

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerine yapılacak köprüleri anlattı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Seçimlerden çıkacak iyi veya kötü sonuç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizlere vereceği hizmetin önüne geçmez" dedi.

Adana'ya 100 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "İmamoğlu’na bir uçtan girip diğer uçtan çıkacağız ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kanalizasyonları, arıtmaları, kaldırımları yapacağız ve İmamoğlu’nun çehresini değiştireceğiz" dedi

Sabri Tari Adana'daki projeleri anlattı!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ÇKA 2015 yılı Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Adana'da 'Varda' Var" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere imzalandı.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Mithatpaşa'nın dönüşümü için imar düzenleniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Cevheribucak, kentsel dönüşüm, TOKİ ve imar planlarından bahsetti.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Adana'nın banliyö projeleri meclis gündeminde!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana iline yönelik banliyö projelerine ve banliyö sistemi bulunan illere ilişkin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 5 soru sordu..

Adana'nın dev projeleri bugün açılıyor!

2017’yi ‘Altın Hizmet Yılı’ ilan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü olan 5 Ocak’ta 5 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Adana'da çarpık kentleşme sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşım, çarpık kentleşme, geri dönüşüm, botanik, kültürsanat gibi pek çok alanda Adana'nın geleceğine yön veren projeleri hayata geçiriyor.

Adana'nın dev projeleri 5 Ocak'ta açılıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 5 Ocak’ta yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirecek.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Adana 2015 projeleri Haberi

Adana 2015 projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı. Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Sarı, "Bu onuru bana lütfeden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Adana'nın, tüm Çukurova'nın bakanı olarak elimden gelen hizmetin sonuna kadar yapmaya çalışacağım" diye konuştu. 


TOKİ aracılığıyla emeklileri ev sahibi yapma projelerine 18. kent olarak Adana'yı da dahil ettiklerini söyleyen Bakan Sarı, bölge olarak Sarıçam'da arazi tespitleri yaptıklarını ve ilerleyen günlerde gerekli açıklamada bulunacaklarını kaydetti. Bakan Sarı, daha yaşanabilir bir şehir için belediyelere çevre ve altyapı konusunda yardımlarda bulunacaklarını da ifade etti. 


Kurulacak bölgesel temiz hava merkezlerinden birinin de Adana'da olacağını açıklayan Bakan Sarı, bu birimin Akdeniz Temiz Hava Merkezi olarak görev alacağını ve Mersin, Kilis, Gaziantep, Hatay ve Osmaniye'yi kapsayacağını dile...