27 / 04 / 2024

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...




Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği 11. Meclis Toplantısı’na katılarak kentin dinamiğini oluşturan meclis üyelerine Adana’nın geleceğini şekillendirecek olan projelerinden bahsetti.


PROJELERİNİ ANLATTI

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adana’da ulaşımda hayata geçirdiği projelerle hemşerilerine otoyol standartlarında konforlu ulaşım sağlayan, yaşlı bakım ve hizmetleri ile bakıma muhtaç vatandaşlar için sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyen Başkan Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın 11. Meclisi’nde meclis üyelerine kentin geleceğini inşa eden projeleri anlattı.


 DESTEKLERİ İÇİN HELALLİK İSTEDİ

Yirmi yıllık belediye başkanlık tecrübesi, hemşerilerinden aldığı manevi güç ile durmaksızın çalışan, şehir haritasına işlediği planlamalar ile Adana’ya sonsuz bulvarlar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Danışma Meclisi’nde ikinci beş yıllık hizmet dönemi için planladığı projeleri anlattı.
Gerçekleştirilen toplantının sonunda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Başkan Sözlü’ye destekleri için teşekkür ederek helallik istedi.


Geri Dön