02 / 05 / 2024

Adana 2016 projeleri

Adana 2016 projeleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, planlı, hızlı, etkin, şeffaf, adil ve vatandaş odaklı hizmet maratonuna 6 dev projeyle devam ediyor. İşte o projeler...

Adana'nın çehresi değişecek!

Adnan Menderes Bulvarı’nın Karayolları İl Müdürlüğü tarafındaki girişinden Menderes Adası kavşağına kadar olan bölümde uygulanacak olan projenin ilk etabı için önümüzdeki günlerde start veriliyor.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana 2016 projeleri Haberi

Adana 2016 projeleri


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, planlı, hızlı, etkin, şeffaf, adil ve vatandaş odaklı hizmet maratonuna 6 dev projeyle devam ediyor. 2 bin 456 metre uzunluğunda, üzerinde 6 şeritli yol ve çift hatlı demiryolu bulunan Devlet Bahçeli Köprüsü’nün inşaatına 30 Mart’ta start verecek olan Başkan Hüseyin Sözlü,Adana’nın itibar abidesi olacak bu hizmetin yanı sıra kentin geleceğine yön verecek projeleri de art arda uygulamaya koyacak. Adnan Menderes Bulvarı’nın çehresini değiştirecek yenileme,Orhan Kemal Kitapçılar Çarşısı, D 400 karayolu alt geçidinin üzerinin kapatılması, Yeşil Bina ve Adana Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkeziprojeleri hizmet çıtasını zirveye taşıyacak.

“ADANA’NIN GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendi adını taşıyan köprünün temel atma törenine katılacağını ve hemşehrileriyle kucaklaşacağını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, 30 Mart günü saat...