28 / 07 / 2024

Adana Adalet Sarayında son durum

Adana Adalet Sarayında son durum

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Adana Adliyesi'ni ziyaret edip bakanlığa bağlı kurumlarda incelemelerde bulundu. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, eski Adana hakimi olan Menteş'e projelerle ilgili bilgi aktararak yatırımlara

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Topkapı Sarayı’nda restorasyon rezaleti!

Topkapı Sarayı’ndaki Valide Sultan Dairesi’nde yapılan restorasyon çalışmalarında dikkatsiz ve özensiz çalışmanın ardından tarihi yapının duvarlarında delikler oluştu. Restorasyonu yürüten firma hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...

Adana Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor!

Adana'da, 1700'lü yıllarda inşa edilen ve "İpek Yolu'nun İzinden" projesi kapsamında turizme kazandırılması planlanan Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

II. Wilhelm'in torunları Cecilienhof Sarayı'nda yaşamayı talep ettiler! 

Son Alman İmparatoru ve Prusya Kralı II. Wilhelm'in soyundan gelen Hohenzollern ailesi Potsdam'da bulunan Cecilienhof Sarayı'nda yaşama hakkı talep etti. 

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Adalet Sarayında son durum Haberi

Adana Adalet Sarayında son durum

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Adana Adliyesi'ni ziyaret edip bakanlığa bağlı kurumlarda incelemelerde bulundu. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, eski Adana hakimi olan Menteş'e projelerle ilgili bilgi aktararak yatırımlara destek vermesini istedi. 


"Çocuk Adaletinde Yeni Arayışlar; Mevzuat ve Yönetim Çalıştayf'na katılmak üzere Mersin'de bulunan Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, beraberinde Adalet Bakanlığı Ceza işleri Genel Müdürü Aytekin Sakarya ile birlikte Adana'ya geldi. İlk olarak Adana Adliyesi'ni ziyaret eden Selahattin Menteş, burada Başsavcı Ali Yeldan, Adana Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Arslan ile çok sayıda hakim ve Cumhuriyet savcısıyla bir araya geldi. 


BAŞSAVCI YELDAN PROJELERE DESTEK İSTEDİ