05 / 05 / 2024

Adana Arena Stadyumu

Adana Arena Stadyumu

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydett

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Adana'nın yeni stadı şehre estetik katacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, inşaatı devam eden stadyumu gezdi. Başkan Sözlü, stadyumun Adana’nın uzun yıllardır süre gelen büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Adana Arena Stadyumu Haberi

Adana Arena Stadyumu

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydetti. Yakın bir tarihte Bilim veTeknoloji Üniversitesininde temellerinin atılacağım söyleyen Başkan Uludağ, Sançam'da spor ve eğitim alanında hızlı bir kalkınmanın yaşanacağının müjdesini verdi. 


Sarıçam Belediye Başkam Bilal Uludağ, "Çukurova Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Adana Arena Stadyumunun Bölgemize hareketlilik getireceğine ve istihdam gücünün hızlı bir şekilde artacağına inanıyoruz."dedi. Yüklenici Müteahhit İsmail Ilgaz;Stadyum inşaatının 2015'in Aralık aymda tamamlayarak BaşbakanlıkToplu Konut idaresi (TOKİ)'ye teslim edeceklerini belirtti, "2016 Yılının ilk aylarında 33 bin kişi kapasiteli stadın faliyete gireceğini söyledi. Daha sonar Başkan Uludağ ile İnşaatalanını gezerek incelemelerde bulundular. 

İlgaz,"Katkı ve desteklerinden dolayı...