15 / 05 / 2024

adana avm yangını

adana avm yangını

Atatürk Caddesi 'ndeki bir AVM'nin zemin katında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından başlayan alevler nedeniyle kısa sürede bütün AVM'yi kaplayan dumanlar panik yarattı.

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Adana AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Adana AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

M1 Adana AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

M1 Tepe Adana AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı? M1 Tepe Adana AVM bayramda kaçta açılıyor?

M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı?

M1 Tepe Adana AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı? M1 Tepe Adana AVMbayramda kaçta açılacak?

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

adana avm yangını Haberi

adana avm yangını


Adana merkez Seyhan İlçesi Atatürk Caddesi'ndeki bir AVM'nin zemin katında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. 

Elektrik kontağından başlayan alevler nedeniyle kısa sürede bütün AVM'yi kaplayan dumanlar panik yarattı. Yangın, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye...