29 / 04 / 2024

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.



Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği  Adana  Demirspor kulubünün  “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.                       

               

Taraftarlar, Adanalılar ve isteyen herkes takım formalarının en son model forma ihtiyaçlarını M1 Merkez Adana AVM’deki Adana Demirspor Store’dan temin edebiliyor.Ayrıca M1 Merkez Adana AVM’deki Adana Demirspor Mağazası, her yaştan taraftarın kulüple gönül bağını daha da güçlendiren bir misyona da sahip.


M1 Merkez Adana AVM’nin desteğiyle Adana Demirspor Kulüp Yönetimi kadın – erkek, genç, çocuk olmak üzere tüm taraftarlarla elele – gönül gönüle Adana Demirspor Store’u haftanın 7 gününde, saat 10.00 – 22.00 arasında “ Hayatın Merkezi”nde uğrak noktası yapmaya kararlılar. 


M1 Merkez Adana AVM müdürü Yalçın ÖZ ; ‘’ Adanalıları Hayatın Merkezi’ndeki bu yepyeni açılımı, heyecanı paylaşmaya davet ediyoruz. Ayrıca, Adana Demirspor Store’daki son model takım formaları da  diğer spor malzemeleri gibi büyük beğeni topluyor”  diyor. 



Geri Dön