19 / 05 / 2024

Adana BB ihalesini kim kazandı

Adana BB ihalesini kim kazandı

ADANA B.B. Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 92979 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 341 konutluk yeni proje!

2022 yılı için merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu'nun ihalesini Metro İstanbul kazandı!

7,4 kilometre uzunluğa sahip olacak Ankara Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistemler projesi ihalesini İBB iştiraki Metro İstanbul kazandı. 

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 619 konut ihalesi 4 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 4 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2. Etap ihalesi 24 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana  Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 24 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Adana Saimbey yol yapım ihalesini Burkay İnşaat kazandı!

ADANA B.B. Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 92979 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı!

ADANA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/78131 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

TOKİ Adana ve Ankara hizmet alım işi ihalesini 7 Ocak'ta yapacak!

TOKİ Adana 324 hektar alanda imar ygulaması ve Ankara ilinde 177 hektarda ifraz işleminin yapılması hizmet alım işi hizmet alımı ihalesi 7 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

Adana BB ihalesini kim kazandı Haberi

Adana BB ihalesini kim kazandı

Adana Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu (2. Kat) adresinde gerçekleşen ihaleye bir firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 2.725.514,58 TRY olan ihaleye giren bir firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 



Adana BB Sorumluluğundaki Saimbeyli İlçesinde Muhtelif Yol Güzergahlarına Temel Yapılması, idare Malı Bitüm ile iki Tabaka Astarsız Asfalt Emülsiyonu İle Sathi Kaplama Yapılması işi için açılan ihalede en yüksek teklif 2.480.698,00 TRY, en düşük teklif 2.480.698,00 TRY verildi. 



BURKAY İNŞAAT MADENCİLİK ENERJİ MÜHENDİSLİK TURİZM TEKSTİL TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2.480.698,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...