06 / 05 / 2024

Adana Borsa Kompleksi arazisine yapılan operasyon doğrulandı

Adana Borsa Kompleksi arazisine yapılan operasyon doğrulandı

Adana Ticaret Borsası'nda yuvalanan Paralel Yapı'nın Borsa Kompleksi arazisinde gerçekleştirdiği operasyon, örgütün Adana ve Hatay sorumlusu olan Barış Terkeşli tarafından doğrulandı

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Adana Müzesi'nin inşaatı çöktü: 1 işçi öldü!

Restorasyonu yapılan Adana Müze Kompleksi içerisindeki Tarım Müzesi'nin duvarı çöktü. Çökme sonucu 1 işçi öldü, 5 işçi yaralandı...

Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabı tamamlanıyor!

Ortadoğu ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksleri arasında bulunan toplam 68 bin 500 metrekare alana sahip Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabında çalışmalara devam ediliyor.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana'nın yeşil spor kompleksi tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, enerji ve çevre dostu, FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunu Adana'ya kazandırıyor.

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi'nin inşaatı 1 ayda tamam!

Ardahan Belediyesi tarafından inşa edilen Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona yaklaşıldı. Kompleksin 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Müze Kompleksi'nde çalışmalar tamamlandı!

Vali Mahmut Demirtaş, eski Milli Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden Adana Müze Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi’ne 400 ton asfalt!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, görev yaptığı 2 buçuk yıllık süre içinde Adana’nın merkez ve kırsal ilçelerinde yaklaşık 3 bin kilometre asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Adana Müze Kompleksi açılacak mı?

Adana’da 2014 yılının Eylül ayında kurulması için çalışmalara başlanan Türkiye’nin 24 saat açık yaşayan ilk müzesi olacağı duyurulan "Adana Müze Kompleksi"i aradan iki yıl geçmiş olmasına rağmen hala açılmadı. Konuyla ilgil turizm sektörü tepki gösterdi.

Adana Borsa Kompleksi arazisine yapılan operasyon doğrulandı Haberi

Adana Borsa Kompleksi arazisine yapılan operasyon doğrulandı

Paralel Yapı'nın Adana Ticaret Borsası'nda (ATB) gerçekleştirdiği ayak oyunlarına yönelik iddialar, o oyunların mimarları arasında yer alan örgütün eski Adana ve Hatay sorumlusu Barış Terkeşli tarafından kabul edildi. ATB'deki usulsüzlükler nedeniyle BİMER'e yazdığı şikayet üzerine işine son verilen Genel Sekreter Mustafa Hızlı'nın iddialarını doğrulayan Terkeşli, borsanın almak istediği TİGEM arazisi üzerinde cemaatin planları olmasından dolayı bu alıma engel olunup, ihtiyaç duyulan arazinin dönemin ATB Başkanı Muammer Çalışkan'ın eniştesinden alınmasının sağlandığını açıkladı. Terkeşli, operasyonun başarıyla tamamlanması üzerine Fetullah Gülen'in eski Başkan Çalışkan'a teşekkür ettiğini ileri sürdü. 


PARALEL YAPI DEVREYE GİRDİ 

Cemaat bünyesinde Gaziantep ve İstanbul'da gerçekleştirilen toplantılarda özellikle Adana bölgesinde ileriye yönelik çalışmaların yapılabilmesi için ve kalıcı gelirlerin temini açısından bir çok iş işlemlerin takibi yapıldığını anlatan Terkeşli, "O dönemde ATB'nin bize...